Lionel Messi Zlatne Lopte

Ovako je messi prokomentarisao osvajanje zlatne lopte. Inače messi je poslije dovogodišnje vladavine cristiana ronalda opet izabran za najboljeg igrača na svijetu.

Lionel Messi Osvojio Sestu Zlatnu Loptu Sportsport Ba

šesti put u karijeri argentinski nogometni majstor lionel messi postao je dobitnik zlatne lopte koju francuski magazin france football dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta.

Lionel messi zlatne lopte. Messi je nagradu primio na svečanosti u pariškom theatre du chatelet iz ruku kapetana hrvatske reprezentacije luku modrića koji je prošle godine bio. Ovo je čudesno već peta zlatna lopta prokomentirao je argentinac koji je najboljim proglašen i za 2009 2010 2011. Zamolio kolege da glasuju za igrača godine u europi a prvi.

Poseban je trenutak osvajanje zlatne lopte nakon što gledaš cristiana ronalda kako je osvaja. Inače messi je poslije dovogodišnje vladavine cristiana ronalda opet izabran za najboljeg igrača na svijetu. Dobitnik zlatne lopte za 2015.

Lionel messi je sinoć rekordni šesti put osvojio zlatnu loptu a ceremoniji je prisustvovao zajedno sa svojom porodicom a njegov sin se posebno obradovao nagradi za svog oca. Messi je tu nagradu osvojio šesti puta a preuzeo ju je od kapetana hrvatske nogometne reprezentacije luke modrića koji je prošle godine prekinuo vladavinu njega i cristiana ronalda. Ovo mi je peta nisam toliko sanjao ni kada sam bio dijete.

Ovo mi je peta nisam toliko sanjao. 03 12 2019 u 17 25. Dobitnik zlatne lopte prestižnog priznanja koje se u organizaciji france footballa dodjeljuje najboljem svjetskom nogometašu za 2019.

Messi je tako opravdao status favorita ispred cristiana ronalda i svog suigrača iz barcelone neymara. Godinu je lionel messi kojemu je ovo peti put da je osvojio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. 1982 paolo rossi italija 1986 diego maradona argentina 1990 salvatore schillaci italija 1994 romario brazil 1998 ronaldo brazil 2002 oliver kahn njemčaka 2006 zinedine zidane francuska 2010 diego forlan urugvaj 2014 lionel messi argentina.

Lionel messi se nakon osvajanja pete zlatne lopte zahvalio fudbalu na svemu dobrom i lošem što mu je dao. Argentinac lionel messi proglašen je u parizu na ceremoniji france footballa najboljim igračem svijeta te je primio zlatnu loptu. Poseban je trenutak osvajanje zlatne lopte nakon što gledaš cristiana ronalda kako je osvaja.

Godinu je lionel messi argentinac je slavio ispred dvojca iz liverpoola virgila van dijka i cristiana ronalda. Hvala svima koji. Ovu nagradu je ustanovio novinar france footballa gabriel hanot koji je 1956.

Lionel messi svakim danom podiže granice. Nitko prije lionela messija nije u povijesti osvojio četiri zlatne lopte no argentinac je večeras stigao do svog petog trofeja.

Leo Messi Uzeo Sestu Zlatnu Loptu A Onda Rastuzio Milijune Obozavatelja Polako Dolazi Kraj I Trenutak Kada Cu Reci Zbogom Tportal

Lionel Messi Naslijedio Luku Modrica Argentincu Sesti Puta U Karijeri Zlatna Lopta Tportal

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *